Продава 3-стаен, сграда 63 RESIDENCE, кв. Манастирски ливади

реф.№
1363
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Квадратура: 
104
Цена: 
143327€
Етаж: 
10
Етажност: 
15
Тип строителство: 

АКТ 15! ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! ПАНОРАМА КЪМ ВИТОША! МОДЕРНА АРХИТЕКТУРА, ЛУКСОЗНИ ОБЩИ ЧАСТИ И КОМФОРТНИ ВЪТРЕШНИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ! БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!

ЛОКАЦИЯ:  63 RESIDENCE е модерна жилищна сграда, разположена в един от най-перспективните южни столични квартали – Манастирски ливади, в близост до кръстовището на бул."Тодор Каблешков" и бул."България". Намира се на 2 мин. от „България Мол“, на 5 мин. от Южен Парк, на 7 мин. от Витоша планина и на 10 мин. от центъра на София. С отличното си местоположение, сградата разполага едновременно с удобна връзка до центъра на града и широк панорамен изглед към планината. 

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградата е решена с 15 етажа, от които 14 надземни (включително един подпокривен) и 1 подземен етаж. Състои се от 78 апартамента, паркинг на ниво сутерен с 49 паркоместа, 33 открити места за паркиране, ресторант, магазини, детска площадка, технически и общи помещения. 63 RESIDENCE е проектирана така, че да предложи на жителите си високо ниво на комфорт чрез функционални разпределения и прилагане на качествени строителни системи и материали, осигуряващи едновременно висока енергийна ефективност, физическа здравина и висок комфорт.

Сградата е с монолитна, стоманобетонна, скелетно-безгредова конструкция с вертикални носещи елементи от стоманобетонни колони и шайби. Ограждащите страни се предвиждат да се изпълнят от тухлена зидария с дебелина 25 см и външна топлоизолация от EPS/минерална вата 10 см. Вътрешните преградни стени в отделните жилища са с дебелина 12 см и се изпълняват от тухлена зидария. Вентилируема окачена фасада с HPL (High Pressure Laminate) плоскости с дървесен фладер и фиброциментови плоскости с полипропиленови фибри и грапава повърхност за разбиване на дъждовните капки и лесно самопочистване на фасадата от прах и мазни изпарения в атмосферата. Топлоизолацията се осигурява от 12 см минерална вата.

Покривните и фасадните плоскости ще бъдат изпълнени със съответните изолации и мазилки, осигуряващи комфорт на обитаване, цялост и дълговечност на конструкцията. Алуминиевата дограма е от реномиран немски производител, отговаряща на най-високия клас по европейските спецификации по отношение на топло- и шумоизолация, въздухо- и водонепроницаемост.  Двукамерен, трислоен стъклопакет с високо светлопреминаване при ниска топлопроводимост и с най-добър соларен фактор за конкретното местоположение, гарантиращ защита от преминаване на вредните лъчи и прегряване на помещенията. Еластифицирани шумоизолационни плочи, монтирани под подовата замазка на жилищата, ще осигуряват висока степен на звукоизолация и ще редуцират в максимална степен ударния шум и топлопреминаването през подовата конструкция между жилищата.

ОБЩИ ЧАСТИ: В интериора на общите части са заложени здрави, качествени, луксозни материали и висок клас асансьори (2 бр. – за 8 и 10 лица). Външно метално евакуационно стълбище, разположено в югозападния край на сградата и достъпно от всеки етажен коридор, ще осигурява най-високо ниво на аварийна евакуация.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ АП. Е61: Апартаментът разполага с просторна дневна с кухненски бокс (27.4 кв.м.), спалня (15.1 кв.м.) със самостоятелен санитарен възел, детскa стая (14.1 кв.м.), баня с тоалетна и килер, и тераса.

Изложение: Юг. 

ОТОПЛЕНИЕ: Сградата ще бъде газифицирана. Отоплението в сградата и осигуряването на битова гореща вода ще се осъществява чрез индивидуални за всяко жилище газови котлета.

ЛАНДШАФТ: Ландшафтната композиция на 63 RESIDENCE създава усещането за кътче от планината Витоша, пренесено в близост до градските артерии. Наличието на зони за отдих, детска площадка и градина към ресторанта допълват пълноценната паркова среда. Този „лукс“ за съвременна София е важен за всички, които ценят съчетанието на уюта и сигурността на собствения дом с хармонията и спокойствието на природата.

Очакван Акт 16 - февруари 2021г.

Цените на апартаментите са без ДДС.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

 

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Георги Кунчев

тел. 0877 733 191Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

2 + 8 =