Нови сгради

Местоположение: София-градЛевски
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градКръстова вада
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градХаджи Димитър
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градТриъгълника
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градМалинова долина
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градЛевски В
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градСтудентски град
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градм-т Гърдова глава
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градМалинова долина
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градОвча купел
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градДървеница
Статус на обекта: Текущ
Местоположение:
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градМалинова долина
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градМалинова долина
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градЛевски
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градЦентър - София
Статус на обекта: Текущ
Местоположение:
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градМалинова долина
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градЦентър - София
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градТолстой
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градНадежда 1
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градВръбница 2
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градЛюлин 10
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градСтудентски град
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градДружба 2
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градКрасно село
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градХаджи Димитър
Статус на обекта: Текущ
Местоположение: София-градСухата река
Статус на обекта: Предстоящ
Местоположение: София-градМладост 4
Статус на обекта: Предстоящ
Местоположение: София-градИзгрев
Статус на обекта: Текущ