ново строителство

Продава
Местоположение София-градМладост 3
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 40
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 41884€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градТолстой
Квадратура: 47
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 44430€
Продава
Вид на имота: Ателие, таван
Местоположение София-градТолстой
Квадратура: 62
Етаж: 2
Етажност: 9
Цена: 46540€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение София-градДружба 1
Квадратура: 93
Етаж: 0
Етажност: 5
Цена: 47500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 51
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 49727€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 55
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 52331€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 55
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 52898€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 63
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 52994€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 63
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 53106€