3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМладост 4
Квадратура: 100
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 89000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБанишора
Квадратура: 92
Етаж: 3
Етажност: 12
Цена: 89000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛюлин 3
Квадратура: 110
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 89871€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 172
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 89900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛевски Г
Квадратура: 84
Етаж: 3
Етажност: 9
Цена: 89900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМалинова долина
Квадратура: 103
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 89950€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градТриъгълника
Квадратура: 72
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 90540€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 109
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 91200€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДружба 1
Квадратура: 100
Етаж: 3
Етажност: 3
Цена: 92000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОбеля 2
Квадратура: 97
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 92000€