ПРОДАВА, 3-СТ, ОВЧА КУПЕЛ

реф.№
957
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
126
Цена: 
110880€
Етаж: 
2
Етажност: 
5
Тип строителство: 

ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! 0% КОМИСИОНА! АКТ 16! ПОСЛЕДЕН  АПАРТАМЕНТ ! ЕКСКЛУЗИВНО!'ДИ ЕМ ДЖИ ИМОТИ' официален представител в продажбите на строително-инвестиционна компания 'МАВ ГРУП'!
ЛОКАЦИЯ:
жилищният комплекс е разположен в близост до 'Нов Български Университет' и новата метростанция. Благоприятният въздух и красива гледка са само част от предимствата, които районът предлага. Добре устроеният квартал, както и множеството паркове и градинки в близост, са благоприятна предпоставка за живеене и на семейства, и на студенти.
СТРОИТЕЛСТВО: 'МАВ ГРУП' е строително-инвестиционна компания с 21 годишен опит. В портфолиото си имат над 30 реализирани проекта, отличаващи се с високо качество на изпълнението, функционално разпределение и детайлен поглед върху непрестанно променящите се нужди на своите клиенти.
Комплексът се състои от 2 сгради, с очакван АКТ 15 в края на юни 2020 год. и АКТ 16 около септември 2020 год. При строителството са използвани материали на водещи български и европейски производители - тухли 'WIENERBERGER', изолация 'БАУМИТ' 12 см. , PVC-дограма 'REHAU' 4 сезона, италиански гранитогрес за общите части.
От всички апартаменти се разкриват панорамни гледки към Витоша, Люлин планина и Стара планина.
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: просторна дневна с кухненски бокс и трапезария с излаз на страхотна тераса, две непреходни спални, две бани с тоалетни, сервизно помещение-килер. Eтаж първи над магазини.
ИЗЛОЖЕНИЕ: юг/изток/север.
Към апартаментите могат да се закупят и подземни паркоместа.
 Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

2 + 0 =