2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЦентър - Софияул. Тимок
Квадратура: 77
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 101171€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 81
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 101337€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 59
Етаж: 1
Етажност: 7
Цена: 101608€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 81
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 101625€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 74
Етаж: 1
Етажност: 7
Цена: 104034€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 85
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 106100€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градМладост 2
Квадратура: 73
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 109500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 68
Етаж: 0
Етажност: 7
Цена: 114060€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЦентър - София, София-градЦентър - Софиябул. Ген. М. Д. Скобелев
Квадратура: 50
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 115000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 74
Етаж: 4
Етажност: 7
Цена: 115798€