2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски Г
Квадратура: 48
Етаж: 6
Етажност: 9
Цена: 52900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 63
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 52994€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 63
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 53106€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 68
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 54112€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 67
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 54800€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градНадежда 4
Квадратура: 68
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 55456€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градНадежда 4
Квадратура: 68
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 55653€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 55
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 55656€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градТолстой
Квадратура: 68
Етаж: 8
Етажност: 9
Цена: 55980€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градТолстой
Квадратура: 70
Етаж: 2
Етажност: 9
Цена: 56225€