Сухата река

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 40
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 41884€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 55
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 55656€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 55
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 57860€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 78
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 63900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 55
Етаж: 6
Етажност: 9
Цена: 63960€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 76
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 72200€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 66
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 74400€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 69
Етаж: 7
Етажност: 9
Цена: 78290€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 83
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 84357€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 110
Етаж: 5
Етажност: 9
Цена: 121120€