Левски

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 53
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 57820€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 370
Етаж: 0
Цена: 62000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 64
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 62720€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 85
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 83300€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 85
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 83300€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 98
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 112260€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 380
Етаж: 0
Етажност: 0
Цена: 120000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 502
Етаж: 0
Цена: 149000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 530
Етаж: 0
Етажност: 0
Цена: 360000€