ПРОДАВА, 3-СТ, НАДЕЖДА-2

реф.№
1249
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
111
Цена: 
102000€
Етаж: 
6
Етажност: 
7
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА, ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! ДО ДВЕ МЕТРОСТАНЦИИ!
ЛОКАЦИЯ:
сградата се намира на много тиха и приятна за живеене улица, в близост до две метростанции - 'Надежда' и 'Бели Дунав' и спирки на градски транспорт. Близостта до центъра, перфектно изградената в последните години инфраструктура и наличието на стотици разнообразни магазини за хранителни и битови стоки, банкови клонове, аптеки и др., превърнаха квартала в изключително желана дестинация за живот и инвестиции.  На пешеходно разстояние има три детски градини, училище, десетки магазини за хранителни и битови стоки, заведения и др.
СТРОИТЕЛСТВО: строителството на сградата стартира 01.2020 год. и се очаква да завърши през втората половина на 2021 год. Инвеститорът има богат опит в строителството както със собствени инвестиционни проекти, така и като подизпълнител. Проекта е на архитектурно студио 'Ава Проект'.
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА АТЕЛИЕ 17: входно фоайе, просторна дневна с кухненски бокс и трапезария (35 кв.м), 2 спални, балкон с излаз от дневната и едната спалня, баня с тоалетна. Чиста застроена площ на апартамента 89 кв.м.
СЪСТОЯНИЕ: жилищата се предават на шпакловка и замазка, с монтирана входна блиндирана врата.
ИЗЛОЖЕНИЕ: юг/изток/север
ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ
Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Работим и през почивните дни!
 Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

10 + 3 =