Продава 3-стаен, Люлин-10

реф.№
1617
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
101
Цена: 
76080€
Етаж: 
4
Етажност: 
7
Тип строителство: 

БЕЗПЛАТЕН ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ! БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!  НОВА СГРАДА ПРЕД АКТ 14! 

DMG ИМОТИ предлага 3-стаен апартамент в нова сграда в кв. Люлин 10 - един от най-комуникативните и перспективни райони, разположен близо до Западен парк, бул. "Сливница" и други пътни артерии. Най-близката метростанция е "Западен парк" на бул. "Царица Йоана".  В непосредствена близост до сградата има училище, детска градина, магазини за хранителни стоки и спирки на градския транспорт.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:  Сградата  е на седем жилищни етажа и се състои от 22 апартамента. Конструкцията е стоманобетонна, зидарията с керамични тухли. Предвидена е цялостна топлоизолация, изцяло изпълнена вертикална планировка и проектно озеленяване в рамките на дворното място.  За всеки имот е осигурено паркомясто, както и складово помещение.  Сградата е в етап на строителство. Очакван Акт 16 - август 2021г. 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ АП. 18: Апартаментът се състои от просторно входно антре, всекидневна с кухненски бокс и трапезария, две спални, баня с тоалетна, склад и балкон. Чиста застроена площ: 80 кв.м.

СТЕПЕН НА ЗАВЪШЕНОСТ: Апартаментите ще се издават с комплектовани ОВ/ВиК/ Електроинсталации. Пет-камерна ПВЦ дограма. Масивни входни врати. Изградени трасета за TV и Интернет.

ОБЩИ ЧАСТИ:  Сградата ще разполага с  луксозно оформени общи части, стълбища с технически камък, тих хидравличен асансьор.

ОТОПЛЕНИЕ: Конвектори.

В сградата се предлагат и други апартаменти с различна квадратура и разпределение, с възможност за избор на етаж и изложение.  За актуална информация относно конкретни имоти се свържете с нас.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: 

Сергей Сусликов

GSM: 0877494946

EMAIL: sergey.suslikov@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

1 + 0 =