Продава 2-стаен, Студентски град

реф.№
1694
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
67
Цена: 
76693€
Етаж: 
2
Етажност: 
6
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! СГРАДА С КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ! В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ДО ЛОВЕН ПАРК! 

DMG ИМОТИ предлага 2-стаен апартамент в нова сграда, разположена на комуникативно място в Студентски град. 

ЛОКАЦИЯ:  Сградата се намира в непосредствена близост до Ловен Парк, на бул. „Г.М. Димитров“ и кръстовището с бул. „Симеоновско шосе“. Районът предлага отлично изградена инфраструктура с удобни транспортни връзки до различни точки на столицата. Най-близката метростанция е "Г.М. Димитров".  Близостта на парка, зоологическата градина, бързите транспортни комуникации с останалата част от града превръщат локацията в едно от най-желаните места за живот в София.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградата се състои от пет входа , общите части са компактни, но просторни.  На фасадата е предвидено и захранване за монтаж на външни щори, както и изводи за мултисплит климатици. Фасадите са изпълнени с фасадна мазилка в два цвята, а изолацията е с дебелина 10 см. Остъкляванията на жилищната част са с ПВЦ дограма, с троен стъклопакет. Асансьорите обслужват до 8 човека. Апартаментите са с функционално разпределение.  В сутерена са разположени и допълнителни складови помещения. Паркирането е на терена, както и подземно, с подземни паркинги за входове ”А”, ”Б” и „В” и отделен за вход „Г” и „Д”. По този начин излизането е удобно и лесно се осъществява включването в двете посоки на булеварда. Сградата е с разрешение за строителство. Очакван срок за завършване след 24 месеца - 2023г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Ап. Б5 се намира във вход Б и се състои от дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна и  тераса. Чиста застроена площ на апартамента: 53,76 кв.м.

ОТОПЛЕНИЕ: Сградата се отоплява с централно парно. Баните са с подово отопление, като допълнително в тях са предвидени изводи за бойлери.

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

9 + 8 =