Продава 2-стаен, Студентски град

реф.№
1482
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
56
Цена: 
67157€
Етаж: 
4
Етажност: 
9
Тип строителство: 

НОВА СГРАДА ОТ ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ! КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ!

DMG ИМОТИ предлага двустаен апартамент в новострояща се сграда в ж.к. Студентски град. Доказан строител с множество построени сгради! 

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира на улица "Проф. Кирил Попов" до множество транспортни връзки, хранителни магазини, ресторанти и др.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Жилищната сграда ще бъде построена по последни технологии в строителството. Разполага с подземен етаж с гаражи и паркоместа, както и с разнообразни по квадратура и разположение апартаменти.  Разпределенията на имотите са съвременни и функционални, нисък процент на общите части. Квадратурите са от 38 кв. м. до 114кв. м. Акт 14 се очаква 10. 2020г. , Акт 16 началото на 2022г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:  Апартаментът се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Обща площ: 56.53 кв.м Чиста застроена площ: 50,49 кв.м. 

ИЗЛОЖЕНИЕ: Югозапад. 

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментите ще се издават на шпакловка и замазка, вътрешни интериорни врати, външна блиндирана врата, поставени алуминиеви радиатори.

В сградата се предлагат апартаменти с различна квадратура и разпределение. За актуална информация относно конкретни имоти се свържете с нас.

Огледи по всяко време! Работим с комисионно възнаграждение в размер на 3% от крайната продажна цена на имота.

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Мария Кунчева
тел. 0877 66 26 14Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

10 + 0 =