Продава 2-стаен, бул. Андрей Ляпчев, Дървеница

реф.№
1210
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
55
Цена: 
52898€
Етаж: 
1
Етажност: 
6
Тип строителство: 

МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА В ЕДИН ОТ НАЙ-ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩИТЕ СЕ РАЙОНИ НА СОФИЯ! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!

DMG ИМОТИ предлага 2-стаен апартамент А2 в новострояща се жилищна сграда от дългогодишен строител с множество реализирани проекти. Сградата е с подземно и партерно ниво, четири етажа и мансардно ниво, обособени в две секции. В подземното ниво са заложени 20 гаража и 6 паркоместа. На партера има по три апартамента и 13 открити паркоместа. Надземните етажи на сградата са проектирани с 46 апартамента. Строителството стартира през м. юни 2020г.

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира в близост до бул. "Андрей Ляпчев" и парк "Въртопо". Наблизо има метростанция, спирки на градски транспорт, големи вериги магазини за хранителни стоки и множество заведения.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградата ще бъде реализирана с висококачествени материали, напълно отговарящи на съвременните изисквания на клиентите. Зидарията на грубия строеж ще бъде изпълнена с австрийски тухли “WIENERBERGER” - гаранция за качествена топло- и шумоизолация. За поставяне и залепване на тухлите се използва немски варов разтвор “BAUMIT”. Дограмата е петкамерен  PVC профил, с регулируеми механизми и двоен или троен стъклопакет, по желание на клиента. Вътрешната гипсова мазилка е на австрийската фирма- “Rоfix”. За общите части ще бъде използван гранит и алуминиеви парапети. Хидроизолацията на покрива е с 10г. гаранция. Всички открити тераси ще бъдат хидроизолирани с изолационни плоскости XPS 12cm+.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ АП. А2: входно антре, дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна. Чиста застроена площ - 44 кв. м. 

Изложение: юг

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Мария Кунчева,

тел. 0877 66 26 14Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

14 + 4 =