Нов комплекс - Малинова долина

Местоположение: 

НОВ ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС С МОДЕРНА АРХИТЕКТУРНА ВИЗИЯ И КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в нов комплекс на ул. Георги Русев  в кв. Малинова долина, заобиколен от множество зелени площи, зони за отдих и различни по вид активности. 

ЛОКАЦИЯ: Районът е с изградена нова пътна инфраструктура, която осигурява бърза връзка с ключови пътни артерии в посока към центъра и изходите от града. В бъдеще предстои изграждането на близка метростанция на кръстовището на булевард Симеоновско шосе и улица Проф. Д-р. Иван Странски. В близост се намират магазини Фантастико, Kaufland, детски градини, елитни училища, зали и комплекси за спорт.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Приоритет на инвеститора е постигането на ниски енергийни разходи с използването на качествени материали и изолации. Сградите ще бъдат на четири етажа с модерна архитектура и фасада. Тухлите са "WINERBERGER",  7-камерна PVC дограма, външна дванадесет сантиметрова EPS изолация. Покривите и терасите с топло- и хидроизолация XPS. 

ОБЩИ ЧАСТИ: В сградите ще се използва изцяло естествена настилка от гранит за стълбището и алуминиеви парапети със стъкло. Осигурени са звънчева, телефонна и домофонна инсталация, като са предвидени и мрежи за интерент и телевизия. Ще бъде инсталиран шестместен асансьор с автоматични врати, с възможност за влизане на детска количка.

В сградите от комплекса се предлагат различни видове апартаменти. За информация относно конкретни имоти се свържете с нас.

Агенцията работи с комисионно възнаграждение в размер на 3% от крайната продажна цена на имота.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Стефания Арсова

тел.  0878 02 28 29

 

Запитване и огледи

12 + 1 =