2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 76
Етаж: 6
Етажност: 19
Цена: 74900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЦентър - Софияул. Чумерна
Квадратура: 65
Етаж: 1
Етажност: 3
Цена: 74900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВитоша
Квадратура: 79
Етаж: 0
Етажност: 4
Цена: 75000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-град
Квадратура: 75
Етаж: 11
Етажност: 14
Цена: 75500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 77
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 75500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Квадратура: 79
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 75800€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Квадратура: 71
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 75800€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-град
Квадратура: 75
Етаж: 11
Етажност: 14
Цена: 75900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 67
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 76693€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски В
Квадратура: 81
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 77000€