ОТДАВА ПОД НАЕМ, КЪЩА, БОЯНА

реф.№
965
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
200
Цена: 
1500€
Етаж: 
0
Етажност: 
2
Тип строителство: 

ЕМБЛЕМАТИЧНА ЛОКАЦИЯ! ОГРОМЕН ДВОР - 3000 КВ.М.! ОСНОВНО РЕМОНТИРАНА! ПОДХОДЯЩА И ЗА ЖИВЕЕНЕ И ЗА ОФИС!

ЛОКАЦИЯ: къщата е с лице на две улици: една от най-престижните улици в България -"Секвоя" и ул. "Саша Попов". Районът е добре познат с красивите аристократични къщи и резиденции, в които са домовете на няколко чуждестранни посланика, премиера, хора от бизнеса и др. Намира се в началото на улицата, до ул. "Беловодски път", с бърз и безпрепятствен достъп до бул. "Ал. С. Пушкин" и "Околовръстен път", а от там и до всяка друга точка на София. Освен комуникативна, локацията е и много тиха и приятна за живот, с висока степен на сигурност и видеонаблюдение.

СТРОИТЕЛСТВО И ДВОР: масивно тухлено строителство от 2010 год., с уникален двор - 3000 кв.м., перфектно поддържан от професионален градинар (услугата е включена в цената), ограден с красива ограда. Подходът с автомобил е откъм ул. "Саша Попов" и има възможност за паркиране на 6-7 коли.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: голям двоен гараж (около 40 кв.м), ПЪРВИ ЕТАЖ - просторна кухня с трапезария (изцяло обзаведена и оборудвана - вградена фурна с иноксови котлони, хладилник, съдомиялна, пералня), голяма дневна част с камина и излаз на двора, тоалетна, мокро помещение, тераса, ВТОРИ ЕТАЖ - две спални с вградени гардероби, две бани с тоалетна, две тераси с красиви гледки към Витоша и София.

СЪСТОЯНИЕ: къщата и дворът са в перфектно състояние. Имотът се предлага необзаведен, с оборудвана кухненска част. Най-често е ползван като дом за дипломати, но е много подходящ и за представителен офис, детска занималня и др.

ОТОПЛЕНИЕ: на газ, с индивидуално котле.

Работим и през почивните дни!
Водещ брокер: Георги Кунчев - 0877 733 191.

 Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

1 + 14 =