Гоце Делчев

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 85
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 85000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 65
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 88000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 185
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 125000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 120
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 138000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 127
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 182000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 124
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 182500€