Имоти София - ИмотБГ - DMG имоти - продажба на апартаменти и имоти | Имоти София, Продава къщи София, продава Апартаменти София, Имот БГ

Уникална вила в курорта El Paraiso

реф.№
58
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Квадратура: 
835
Цена: 
2450000€
Етажност: 
2
Тип строителство: 

Уникална вила в курорта  El Paraiso с великолепен панорамен изглед към планината и брега на Средиземно море, откъдето можете да видите Гибралтар и дори Африка. Имотът е разположен върху парцел от 2 050 кв. м. с огромен басейн и красива градина.

От главния вход на вилата се влиза на етаж с  голям хол с камина и изход към тераса с великолепен изглед, напълно оборудвана кухня с перално помещение и килер, тоалетна и гардероби за гости. На този етаж се намират и 4 от 6-те спални, всички със самостоятелни бани.

На първия етаж има още една спалня и баня с хидромасажна вана и директен достъп до една от терасите. На приземния етаж има апартамент със  спалня, баня и тераса с изглед към морето и околностите. Той също разполага с напълно оборудвана кухня, както и с отопляем закрит басейн с тоалетна и душ, сауна и достъп до градината. Вилата разполага още с фитнес зала, кино, билярд и винарска изба. 

Ако проявявате интерес към имота, DMG Property и нашият партньор в Испания - фирма ИНМОА ще организират Вашето посещение в Коста дел Сол. ИНМОА предлага пълно съдействие от момента на пристигане на летището в Малага, Испания, през целия процес на посещение на подбрани имоти, вкл. настаняване, документални процедури и т.н, така че в рамките на няколко дни клиентът да направи своя избор.
 Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Георги Кунчев

GSM: 0877 733 191

тел: 02/ 980-16-59

E-MAIL : georgi.kunchev@dmgimoti.com

 

Запитване и огледи

3 + 2 =