Имоти София - ИмотБГ - DMG имоти - продажба на апартаменти и имоти | Имоти София, Продава къщи София, продава Апартаменти София, Имот БГ

ПРОДАВА 3-СТ, ЦЕНТЪР, УЛ. ДУНАВ

реф.№
772
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Квадратура: 
100
Цена: 
180000€
Етаж: 
2
Етажност: 
4
Тип строителство: 

ПЕРФЕКТНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ, АПАРТАМЕНТ И СГРАДА! ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕУСТРОЙСТВО В 4-СТАЕН!
ЛОКАЦИЯ: сградата е ситуирана на ъгъла на ул. 'Дунав' и ул. 'Стара планина', на 4-5 мин. пешеходно разстояние от храм-паметника 'Александър Невски' и парка 'Заимов'. В обсега на 10 минути пешеходно разстояние са всички софийски забележителности, административни учреждения, много магазини и заведения. В непосредствена близост са 5 училища: 'Първа английска гимназия', 'Първа частна английска гимназия', Математическата гимназия, '1-во СОУ', Механотехникума и Четвърта сменна гимназия.
СТРОИТЕЛСТВО: масивно тухлено строителство от 70-те години. Сградата и тези около нея са в перфектно състояние, с реновирани фасади и отлични общи части. Жилището е ситуирано на втори етаж над партер.
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: (виж схемите) коридор, самостоятелна просторна кухня с балкон, голям хол с преход към спалня и излаз на балкон, отделна спалня, баня, тоалетна, килер. Всички помещения са наистина просторни с високи тавани - 3 м. Има лесна възможност за преустройството на апартамента в жилище с 3 спални.
СЪСТОЯНИЕ: след освежителен ремонт - стените и подовете са в отлично състояние. Дограмата не е сменявана, но е хубава, здрава, двукатна дървена дограма. Може да се ползва и в това му състояние.
Агенцията работи с комисионо възнаграждение в размер на 2.5% от крайната продажна цена на имота.
Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Работим и през почивните дни!
Водещ брокер: Георги Кунчев - 0877 733 191.

Особености: 


Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Георги Кунчев

GSM: 0877 733 191

тел: 02/ 980-16-59

E-MAIL : georgi.kunchev@dmgimoti.com

 

Запитване и огледи

1 + 10 =