ПРОДАВА, 2-СТ, ЛЕВСКИ-Г

реф.№
968
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
64
Цена: 
57900€
Етаж: 
3
Етажност: 
8
Тип строителство: 

АКТ 16! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ С МНОЖЕСТВО ПОСТРОЕНИ СГРАДИ! НА 10 МИН. ОТ ИДЕАЛНИЯТ ЦЕНТЪР НА СОФИЯ! Чистата жилищна площ на апартамента е 58 кв.м.  Отоплението в сградата е предвидено да бъде с ток.

ЛОКАЦИЯ: в близост до детска градина, училище, множество големи вериги хранителни магазини, спирки на автобуси и тролейбуси. Тихо и спокойно място за живот и същевременно близо до центъра на София, големи междублокови пространства.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: предверие, баня с тоалетна, дневна с кухненски кът, спалня, тераса, без преход.

СЪСТОЯНИЕ: Апартаментът се продава на шпакловка и замазка готова за полагане на подова настилка по избор на новия собственик, вътрешни интериорни врати, външна блиндирана врата.

ИЗЛОЖЕНИЕ: северозапад.

Цената е за частни лица, работим и с колеги.  Работим с комисионно възнаграждение в размер на 3% от крайната продажна цена на имота.
Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Работим и през почивните дни!
Водещ брокер: 
Мария Кунчева
0877 66 26 14 Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

10 + 7 =