Продава 2-СТАЕН, гр. София, Обеля 1

реф.№
595
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
66
Цена: 
59000€
Етаж: 
4
Етажност: 
7
Тип строителство: 

НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА! ДО МЕТРО!

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира на комуникативно място в близост до детска градина, спирки на градски транспорт, хранителни вериги, и на две минути от метростанция 'Обеля'.

СТРОИТЕЛСТВО: Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти. Висок клас на използваните материали. Монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Чиста застроена площ 54,79 кв.м.

СЪСТОЯНИЕ: Апартаментът се предава на шпакловка и замазка с монтирани интериорни  врати, 5-камерна ПВЦ дограма, външни щори, външна блиндирана врата. Отоплението е предвидено с централен ТЕЦ, ще бъдат монтирани и алуминиеви радиатори във всеки апартамент. Топлоизолационен слой на сградата е 14 см; Шумоизолация между отделните жилища - в подове, стени и тавани; ще бъде изградена инсталация за интернет до всяка стая.  Срок на завършване  05.2020 г. Мазе. В сградата се предлагат и паркоместа. Разсрочена схема на плащане. 

ИЗЛОЖЕНИЕ: ИЗТОК
 Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Веселин Панайотов

GSM :  0877 662 612

E-MAIL : veselin.panaiotov@dmgimoti.com

Запитване и огледи

5 + 4 =