ПРОДАВА, СТИЛЕН 3-СТ, ЦЕНТЪР

реф.№
1634
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Квадратура: 
156
Цена: 
195000€
Етаж: 
5
Етажност: 
6
Тип строителство: 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТИЛЕН, ПЕРФЕКТНА СГРАДА! ДЖАКУЗИ НА ТЕРАСАТА! ДВОЕН ГАРАЖ!

ЛОКАЦИЯ: сградата е ситуирана на ул. "Антим I" до ул. "Пиротска",  на 10-тина минути пешеходно разстояние от метростанция "Опълченска", спирки на разнообразен градски транспорт (трамваи -1, 3, 6, 7, 20, 22, тролеи - 1, 3, 5, 7, автобуси - 60 и 74), МОЛ "София", два магазина "Билла", множество квартални магазинчета за хранителни и битови стоки, заведения и ресторанти, две детски градини и няколко училища.

СТРОИТЕЛСТВО: висок клас строителство на доказалата се във времето строително-инвестиционна компания "София Проджект", с Разрешение за ползване от 2011 год. Етаж 5/6, като отгоре жилището е изцяло покрито, без части попадащи под тераси. Към апартамента може да се закупи и голям двоен надземен гараж на цена EUR 30 000.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: просторна дневна с кухненски бокс и трапезария (около 50 кв.м.), две спални, две бани с тоалетни, прекрасна озеленена тераса с джакузи.

СЪСТОЯНИЕ: жилището е в перфектно състояние. Продава се изцяло обзаведено и оборудвано. Обзавеждането е по дизайнерски проект, направено с много вкус и пари. Кухнята е оборудвана с ел. уреди на "Gorenje".

ОТОПЛЕНИЕ: индивидуално електрическо котле с радиатори, с много функции и възможности за оптимално затопляне на помещенията.

ИЗЛОЖЕНИЕ: югозапад. Много светъл и топъл апартамент, с гледки към Витоша.

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: Георги Кунчев - 0877 733 191.Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

5 + 0 =