Имоти София - ИмотБГ - DMG имоти - продажба на апартаменти и имоти | Имоти София, Продава къщи София, продава Апартаменти София, Имот БГ

Продава КЪЩА, град София, Банкя

реф.№
119
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
310
Цена: 
160000€
Етаж: 
3
Етажност: 
3
Тип строителство: 

ТРИЕТАЖНА КЪЩА С МЕХАНА В БАНКЯ

ЛОКАЦИЯ: Къщата се намира в гр. Банкя на около един километър от центъра на града, на главен асфалтов път и има целогодишен достъп. Парцелът е с големина 425 кв.м. и в него са застроени, голяма триетажна къща, пред нея е изградена нова постройка в която се помещават магазин, кафене и ресторант. Основната къща е на три етажа със застровна площ 230 кв. м.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: приземен етаж - мазе в което е поставено котле / дърва и въглища/ с водна риза и радиатори по всички стаи и баня. Първи етаж - баня с тоалетна, две спални, всекидневна и кухня, втори етаж - две спални с обща тераса и кухня от която се преминава към новата постройка/ресторанта/, третия етаж е подпокривно пространство с обособена стая.

СЪСТОЯНИЕ: настилките са ламиниран паркет и дюшеме, стените на латекс, санитарните помещения на теракота и фаянс. Нови радиатори във всички стаи. Новата постройка е изградена през 2010 г., на два етажа с ПВЦ дограма и изолация. Първи етаж - работещ магази и кафене, втори етаж - разработен ресторант с панорамна тераса. Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Веселин Панайотов

GSM :  0877 662 612

E-MAIL : veselin.panaiotov@dmgimoti.com

Запитване и огледи

4 + 1 =