Нова къща с двор и гараж в затворен комплекс, Долни Лозен

реф.№
1657
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
233
Цена: 
230000€
Етажност: 
2
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! НОВА КЪЩА С ДВОР И ГАРАЖ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС!

DMG ИМОТИ продава самостоятелна къща в комплекс от затворен тип, който предлага сигурна среда за живеене, много зеленина и чист въздух в полите на Лозенска планина. 

ЛОКАЦИЯ: Комплексът е разположен в началото на с. Долни Лозен, на два километра от автомагистрала "Тракия. На 100 метра се намира автобусна спирка от мрежата на столичния градския транспорт. Селото се обслужва от 2 автобусни линии с номера 5 и 7. Автобус № 5 свързва с автостанция „Гео Милев“ в София и осигурява пряка връзка с Метростанция „Интер Експо Център Цариградско шосе“ в рамките на 35 минути. Автобус № 7 свързва селото с гара Искър в София. Мястото съчетава спокойствие и пространство с бърз достъп до града. 

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Самостоятелна къща с голям двор, разположена сред отлично поддържана инфраструктура от парков тип и детска площадка. За строителството са използвани материали от най-високо качество – тухли Wienerberger и керемиди Bramac. Дограмите са от дърво или PVC от немски производител с троен стъклопакет за допълнителна изолация. Има възможност за добавяне на отопление с термопомпа, което гарантира по-ниски разходи. В зависимост от етапа на покупка, клиентът може сам да избере довършителните материали. В конструкцията на всички къщи в комплекса са заложени изходи за внедряване на енергоспестяващи решения от всякакъв тип: фотоволтаици, соларни бойлери, термопомпи и отоплителни системи с алтернативни горива. Къщите от тип A, B, C и F са пред Акт 15. Очаквано въвеждане в експлоатация - пролетта на 2021г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Къща А4 е двуетажна и се състои от просторна дневна /21 кв.м/, трапезария /14 кв.м/, кухня /17,70 кв.м/, две бани с тоалетна, отделна тоалетна, мокро помещение, 3 спални и гараж /23 кв.м/. Чиста застроена площ: 233 кв.м. Прилежащ двор: 302 кв.м.

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ: При подписване на предварителен договор се заплаща 20% от сумата, а 80% при нотариалното прихвърляне при акт 15 или акт 16, което улеснява финансирането на къщата с банков кредит.

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

В комплекса се предлагат и други имоти. За повече информация се свържете с нас!

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

13 + 1 =