Къща с двор и гараж в с. Гурмазово, общ. Божурище

реф.№
1656
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
130
Цена: 
139000€
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ДВУЕТАЖНА КЪЩА С ДВОР И ГАРАЖ! ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ РАЙОН!

ЛОКАЦИЯ: Къщата е част от затворен комплекс  еднофамилни къщи в с. Гурмазово, община Божурище. Районът се намира в непосредствена близост до главен път София - Калотина, на 13 км. разстояние от столицата и на 8 км. от Околовръстното шосе. Село Гурмазово е обявено за един от най-чистите райони на България. Благодарение на хълмистия си релеф и благоприятните климатични условия, съчетани с близостта на планините - Витоша и Люлин, местността е благоприятна за развитието на екотуризъм.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплексът се състои от 14 двуетажни къщи,  изградени от висококачествени материали и по всички модерни технологии. Главната носеща конструкция на къщите е монолитна със стоманобетонови колони. Външните и вътрешните стени са от тухлена зидария с керамични тухли по проект.  Покривната конструкция е тип „скатен покрив“. Заложена е топлоизолация по външните зидове от EPS. Също така на отделни елементи от фасадата ще присъства камък и дърво. Достъпът се осъществява през входна бариера с дистанционно управление. За децата е предвиден и детски кът на територията на комплекса.  Всяка една къща е с площ 193 кв. м. и е с включено дворно място 600 кв.м в цената и гараж. Къщите са в етап на строителство. Очакван срок за завършване - до септември 2021г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ КЪЩА 3:  РЗП 129,78 кв.м. Етаж 1 – 69,12кв.м. Етаж 2 – 60,66кв.м. Етаж 1: Входно антре, стая за гости, баня с душ кабина и WC, голяма стая тип „open space” разделена на кухня, трапезария и всекидневна.  ЕТАЖ 2: Родителска спалня,  две спални подходящи за детски стаи, санитарен възел – баня с душ кабина и WC.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Дограма – 5-камерна система от PVC профили с алуминиева вложка, двоен стъклопакет – Weiss Profil. Системите за топло, хидроизолация и дограма отговарят на стандарти за ”енергоспестяваща къща“. Подово покритие – циментова замазка. Стени – мазилка „Рьофикс“ + шпакловка+ грунд + боя. Тавани – мазилка „Рьофикс“ + шпакловка+ грунд + боя. Входни врати – блиндирани качествени врати с дървен обков.

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

10 + 8 =