Нов комплекс - Младост 4

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ТОП ЛОКАЦИЯ ДО МЕТРОСТАНЦИЯ И БИЗНЕС ПАРК! ГЛЕДКА КЪМ ВИТОША!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти в нов комплекс в  кв. Младост 4, в непосредствена близост до Бизнес парка, метрото и Околовръстен път, осигуряващи директен достъп до по-голяма част от града. От комплекса се разкрива панорама към красивите склонове на Витоша. 

ЛОКАЦИЯ: Локацията предполага бърз и лесен достъп както до центъра, така и до изходните точки на града. В района има различни видове градски транспорт, включително спирка на метро на метри от сградата. В непосредствена близост са разположени някои от най-големите в града вериги хипермаркети като Фантастико, Била и Хит, Технополис, Спорт Депо, Декатлон и Икеа. В района има и множество ресторанти, няколко игрални зали, аптеки и салони за красота, а на 2 минути разстояние са Ринг Мол и кино комплекс Арена.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Проектът се изпълнява от строител с доказано реноме и множество завършени проекти в страната. Комплексът е от затворен тип, осигурена е денонощна жива охрана, видеонаблюдение и текуща техническа поддръжка на общите части.  В сградата са проектирани 153 апартамента, с площ от 50 до 187 кв.м, подземен и открит паркинг, офис и стоматологичен кабинет. Проектирани са просторни, функционални, светли жилища с големи тераси, предвидено е  богато озеленяване, зони за отдих и детска площадка.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ:  стени и тавани на гипсова мазилка;  под на циментова замазка;  PVC – дограма;  външна входна врата за апартамента; ел. инсталация – апартаментно ел. табло и изводи до контакт и ключ; електро-, домофонна, телефонна, кабелна и интернет инсталации;  отоплителна инсталация – парно на газ; ВиК на тапи,  парапети на тераси.

Собствениците могат да закупят допълнително паркоместа и гаражи в сградата. 

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ  АПАРТАМЕНТИ С РАЗЛИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ. ЗА АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ И КОНКРЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: 

Сергей Сусликов

GSM: 0877494946

EMAIL: sergey.suslikov@dmgimoti.com

 

Запитване и огледи

5 + 11 =