НОВА СГРАДА- Център

 НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА ТОП МЯСТО! 

DMG ИМОТИ предлага двустайни и тристайни апартаменти и паркоместа в нова сграда в Център.

ЛОКАЦИЯ:Сградата е разположена в същинския градски център на столицата и в същото време на тиха, спокойна , пресечка на бул.„Васил Левски". Само на минути от нея се намират парка „Заимов“ и Докторската градина. На пешеходно разстояние са и две метростанции и спирки на трамваи, рейсове и тролеи, които обособяват отличните комуникации на центъра с целия град.

В близост до сградата се намират културни и исторически паметници, музеи, ресторанти и магазини разположени в сърцето на града.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Проектирани са общо 18 жилища - 15 апартамента на първите 4 жилищни етажа и 3 мезонета,  на 5-ти и 6-ти етажи. На партерния етаж се поместват 5 самостоятелни наземни гаражи (два от които са двойни), главен вход на сградата с входно предверие, общо помещение за велосипеди и детски колички, помещения за охрана и чистачка, техническо помещение, както и просторно ателие в южната част, със самостоятелен вход откъм двора. Подземното ниво е заето от паркинг, осигуряващ 9 паркоместа и 5 обособени гаражни клетки (една от които е двойна), както и необходимите 18 складови помещения към жилищата в сградата.

Подходът към сградата е от север, непосредствено откъм ул.„Стара планина". Наземните самостоятелни гаражи са ориентирани към улицата и с директен достъп от нея, а подземният паркинг е достъпен посредством рампа, разположена от западната страна на сградата и с подход откъм ул. „Стара планина".

Всички мезонети разполагат с просторни тераси, от които се откриват атрактивни гледки. Покривът е предимно скатен с битумни шиндли, частично е предвиден и плосък покрив в североизточната част на сградата.

Фасадните стени са комбинация от окачена вентилируема керамична фасада и окачена фасадна дограма в тъмен цвят, облицовка от светъл камък в партера и видимите стени около рампата в сутерена, както и цветна фасадна мазилка, като на места е включена частично дървена облицовка. Дограма SCHUKO. Асансьор: OTIS

В южната част на парцела ще  бъде обособен красиво озеленен двор.

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ И ПАРКОМЕСТА. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

 

 

Запитване и огледи

2 + 8 =