Нова сграда - Студентски град

Местоположение: 

НОВА СГРАДА ОТ ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ! КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ!

DMG ИМОТИ предлага едностайни, двустайни и тристайни апартаменти в новострояща се сграда в ж.к. Студентски град. Доказан строител с множество построени сгради! 

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира на улица "Проф. Кирил Попов" до множество транспортни връзки, хранителни магазини, ресторанти и др.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Жилищната сграда ще бъде построена по последни технологии в строителството. Разполага с подземен етаж с гаражи и паркоместа, както и с разнообразни по квадратура и разположение апартаменти.  Разпределенията на имотите са съвременни и функционални, нисък процент на общите части. Квадратурите са от 38 кв. м. до 114кв. м.

Акт 14 се очаква 10. 2020г. , Акт 16 началото на 2022г.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментите ще се издават на шпакловка и замазка, вътрешни интериорни врати, външна блиндирана врата, поставени алуминиеви радиатори.

В сградата се предлагат апартаменти с различна квадратура и разпределение. За актуална информация относно конкретни имоти се свържете с нас.

Огледи по всяко време! Работим с комисионно възнаграждение в размер на 3% от крайната продажна цена на имота.

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Мария Кунчева
тел. 0877 66 26 14

Запитване и огледи

11 + 1 =