Нова сграда - Овча Купел 1

Местоположение: 

DMG ИМОТИ предлага ексклузивно 2-стайни и 3-стайни апартаменти с функционални разпределения в новострояща се сграда в кв. Овча Купел-1 с Акт 14!

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира близо до кръстовището на ул. "Монтевидео" и бул. "Президент Линкълн" в кв. Овча Купел-1. Районът е с отлична инфрастрактура, добра транспортна мрежа и бърза връзка с центъра на София. В краткосрочен план през квартала ще минава и третият метродиаметър на Софийското метро, като една от станциите ще бъде на бул. Линкълн. На пешеходно разстояние са разположени спирки на градския транспорт, учебни заведения, училища, детски градини, НБУ, лечебни заведения, супермаркети, банки и др.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Жилищна сграда, построена по последни технологии в строителството. Разполага с партерен етаж с магазини, както и с разнообразни по квадратура и разположение апартаменти. Към апартаментите има големи тераси, калкулирани наполовина в цената на имота. Проектът е със заверен Акт 14 (завършен груб строеж) и в момента се довършват фасадата и общите части. Очакван Акт 16- 2021г.

ОТОПЛЕНИЕ: Газ с изградени връзки и изводи за климатици.

Към апартаментите има възможност за закупуване на надземно паркомясто на цена 8000 евро с ДДС. 

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Мария Кунчева
0877 66 26 14

 

 

 

Запитване и огледи

3 + 1 =