Нова сграда - Лагера

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! КОМПЛЕКС С БАСЕЙН  С АКТ 14! ПРЕСТИЖЕН РАЙОН БЛИЗО ДО БЪДЕЩА МЕТРОСТАНЦИЯ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти в нов комплекс  с басейн и заведение в  един от най-престижните райони на София  - кв. Лагера, на 7 минути от  бъдещата метростанция „Борис III”.  Aпартаментите предлагат много простор и се състоят от голяма дневна с обособен кухненски бокс и кът за хранене, една или две спални с естествена светлина, навлизаща през големи прозорци,  баня (или две отделни санитарни помещения), коридор, тераса (или външна озеленена тераса), склад, обособени паркоместа.

ЛОКАЦИЯ: В близост до комплекса се намира парк „Хиподрума“, ритуална зала „Красно село“, две училища, детски градини, хипермаркет.  До локацията може да се стигне както с автомобил, така и с няколко линии на градския транспорт, метро и маршрутни таксита. Центърът на столицата е на 10 минути.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплексът е разположен в самостоятелен имот с площ 7040 кв.м. Състои се от 142  апартамента, 5  ателиета, 7 студия. Общият брой на местата за паркиране в подземния гараж в имота са 161 бр. В югоизточната част на имота е разположен басейн за възрастни и деца.  Предвидени са за изграждане две сгради: едната е Т-образна, разположена в северозападната част на имота и съдържа входове „А“ и „Б“, а другата е разположена централно в имота и съдържа входове „В“ и „Г“. На североизточната граница на имота е разположена едноетажна сграда със седем студиа. Във вход „А“ са предвидени 39 броя апартаменти, единият от които за хора с увреждания, във вход „Б“ – 43 броя, във вход „В“ са проектирани 28 апартамента и 3 ателиета, а във вход „Г“ – 32 апартамента и 2 ателиета. Пред всички апартаменти, ателиета и студия разположени на първите етажи има отделени открити озеленени тераси към съответните апартаменти.  Външното оформление на сградите ще бъде със светла каменна облицовка. Предвижда и използването на гладка минерална мазилка,която ще бъде полагана по вътрешния контур на терасите. Парапетите на терасите ще бъдат частично плътни, продължаващи с метална част от ковано желязо. Пред прозорците с нисък подпрозоречен парапет се предвиждат охранителни парапети от противоударно стъкло поставено в алуминиева рамка. Вътрешните парапети по стълбищната клетка ще бъдат от ковано желязо. Сградата е с Акт 14! Очакван Акт 16 -  октомври 2021г.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Всички апартаменти ще се издават в следния вид: ВиК инсталации изпълнени на ниво тапа, електроинсталации, звънчево-домофонна инсталация, ТВ инсталация, мълниезащитна инсталация – всички в напълно завършен вид, вентилационна инсталация, гладка вътрешна мазилка с шпакловка, бани и санитарни възли – на мазилка и замазка, външна PVC дограма със стъклопакет, блиндирани входни врати, общи части в напълно завършен вид. По желание на клиентите апартаментите могат да бъдат изпълнени в напълно завършен вид.

ОБЩИ ЧАСТИ: Всеки вход разполага със самостоятелен голям асансьор за 10 души.  Стълбищните клетки се осветяват директно по цялата си височина – странично чрез прозорци на междинните площадки. От клетките на входовете на ниво сутерен се осъществява и вътрешен достъп на живущите до подземните гаражи. Под всички входове на сградата и под басейна са разположени подземния гараж и мазетата към апартаментите. Подземния гараж обхваща и зони извън контура на високите части на сградата. Към всеки от входовете на сградата в сутерена е разположена абонатна станция. Басейнът е проектиран с размери 30 х 10 м. В него са предвидени детски кът с дълбочина 0.60 м и зона за релакс с хидромасажни дюзи. Частта за възрастни е с дълбочина 1,20м в най-плитката си част и с дълбочина 1,50 м в най-дълбоката. На първия етаж на вход „Г“ като самостоятелен обект е предвидено Заведение за обществено хранене -„Фаст Фууд“ с обща площ 73 кв.м. с открита зона за консумация. В зоната на първия етаж на вход „Г“, зад заведението са разработени самостоятелни санитарни възли, които ще обслужват заведението и открития басейн. Към санитарните възли има предвиден и санитарен възел за хора с увреждания, както и осигурен достъп до него. 

В сградата се предлагат апартаменти с различна квадратура и разпределение, с възможност за избор на етаж, изложение  и гледка. Гъвкави схеми на плащане! За актуална информация относно конкретни имоти се свържете с нас.

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: 

Григор Григоров

тел. 0879 930 052

e-mail: grigor.grigorov@dmgimoti.com

 

 

Запитване и огледи

6 + 0 =