Луксозен комплекс - кв. Лозенец

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС С ГРАДИНА В КВ. ЛОЗЕНЕЦ! АКТ 14!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти в нов луксозен комплекс  с обща градина,  напълно оборудван фитнес  и зала за събития на разположение само на живущите в комплекса.

ЛОКАЦИЯ:  Комплексът се намира в един от най-аристократичните квартали на София – Лозенец, в най-тихата му част - близо до Семинарията, Математическия факултет и сгради на посолства, на тиха вътрешна улица, с лесен достъп до центъра.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: В сградата се предлагат 87 апартамента, като едно от най-големите предимства са самостоятелните дворове към апартаментите на ниво Партер и голямата обща градина. Проектирани са да бъдат място, в което семейства откриват своя дом, всяка стая има спалня с баня към нея, като тя и всички останали стаи са широки, създаващи усещане за простор. Кухните към дневните стаи могат да бъдат обособявани като отделни помещения, което внася допълнителен щрих към семейния уют. В четиристайните апартаменти се открива още една екстра – те разполагат и с тоалетна за гости.  Акцентът при терасите към отделните жилища е мащабът, както и изгледът към Витоша, което ги превръща в незаменима част от дома, където да релаксирате след дълъг ден. Комплексът съчетава изконни принципи и ценности от строителството на Стара София с последни иновации, технологии и материали от бъдещето. За максималния комфорт на обитателите между отделните апартаменти, както и към общите части на сградата,  тухлените стени са с пакет 35 см. Стените са изпълнени по детайл с комбинация от два 12-сантимерови тухлени блока (Porotherm 12 N+F и Porotherm 12 N+F), между които има 10 сантиметрови платна от минерална вата, намаляваща възможността от предаването на звуковите вълни от единия на другия тухлен блок. Звукоизолацията, която постигаме чрез тези стени е над 57 dB, което значително надвишава предвидените в Наредба 4 нива за ограничаване на вредния шум.

ЕТАП НА СТРОИТЕЛСТВО: Сградата е с Акт 14. В момента се изгражда  ел. инсталацията в апартаментите в блок „A“ на етажи 4, 5 и 6. Изпълнява се гипсова мазилка в блок „B“ на етажи 5 и 6, както и топлоизолация и хидроизолация на покрива. Изпълнява се окачената фасада в блок „C” и се монтират се рамките на фасадата. Поставя се дограма в блок „А“,  подово отопление в блок „B“ на етаж 2. Дограмата на останалите два блока – „B” и „C“ е поставена от 1 до 7 етаж. Изпълнява се и вентилацията на сутеренните нива. Очакван Акт 16: Юни 2021 година.

ПРЕДИМСТВА: В цената на всеки апартамент са включени  подово отопление във всички помещения;  вентилируема фасада от естествен варовик, с каменна вата; най-висок клас алуминиева дограма - Schuco;  външни електрически ролетни щори и комарници за всеки апартамент, като част от системното решение за дограма; модерно цялостно решение за отопление и климатизация;  самостоятелна термопомпена система и ТЕЦ за всеки от апартаментите /клиентите сами избират начина на отопление/;  инсталиран филтър за пречистване на питейната вода на централния водопровод;  24 часа рецепция - тип хотелско лоби;  охрана и видеонаблюдение;  поддръжка на комплекса за срок от 3 години.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ  87 АПАРТАМЕНТА С РАЗЛИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ. ЗА АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ И КОНКРЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Запитване и огледи

2 + 4 =