ЖИЛИЩНА СГРАДА– кв. Малинова долина | Имоти София - ИмотБГ - DMG имоти - продажба на апартаменти и имоти

ЖИЛИЩНА СГРАДА– кв. Малинова долина

Местоположение: 

КАЧЕСТВЕНО НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ЗАТВОРЕН КОМЛЕКС С ОГРАНИЧЕН ДОСТЪП И ПАРКОВА СРЕДА!  

ЛОКАЦИЯ:  Комплексът се намира на комуникативно място в непосредствена близост до бул. Симеоновско шосе. Наоколо има големи вериги магазини-  "Фантастико" ,  " Кауфланд" , също така детски градини, училища. Две от сградите в коплекса вече са завършени.  

СТРОИТЕЛСТВО:  Приоритет на инвеститора е постигането на ниски енергийни разходи, като  използва качествени материали и изолации . Сградата ще бъде на пет етажа  с модерна архитектура и фасада.  Тухлите са "WINERBERGER",  7- камерна  PVC дограма с троен стъклопакет.  Външна дванадесет сантиметрова EPS изолация. Покривите и терасите с топло и хидро изолация XPS. Общи части- гранит и алуминиеви парапети със стъкло. Осигурени са звънчева, телефонна и домофонна инсталация, като са предвидени и включени мрежи за интерент и телевизия. Ще бъде поставен шестместен асансьор. 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:  В сградата се предлагат двустайни и тристайни апартаменти с функционално разпределение и различни квадратури. Възможност за закупуване на гаражи и паркоместа.  Разрешение за ползване- 09. 2020 год.

DMG PROPERTY предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

СВОБОДНИТЕ АПАРТАМЕНТИ, ПОДРОБНИ СКИЦИ И ЦЕНИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ТАБЛИЦАТА ПО-ДОЛУ.

Водещ брокер:  Стефания Арсова 0878 02 28 29

Наименование Вид на имота Етаж Квадратура Цена Статус на имота Линк
2-стаен 3 58кв.м. 49300€ Ексклузивен преглед
ап. 13 2-стаен 4 59кв.м. 61000€ Изгоден преглед
Брокер: 

Стефания Арсова

GSM : 0878 022 829

E-MAIL : stefania.arsova@dmgimoti.com

Запитване и огледи

10 + 1 =