3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 104
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 83040€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛюлин 9
Квадратура: 103
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 83305€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМанастирски ливади
Квадратура: 88
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 84000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСвета Троица
Квадратура: 84
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 84000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 106
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 84432€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБанишора
Квадратура: 77
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 84485€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОвча купел 1
Квадратура: 89
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 84787€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 85
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 85000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градНадежда 2
Квадратура: 104
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 85000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВраждебна
Квадратура: 104
Етаж: 2
Етажност: 3
Цена: 85452€