3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛевски Г
Квадратура: 80
Етаж: 6
Етажност: 9
Цена: 66000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-град
Квадратура: 95
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 66280€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВръбница 1
Квадратура: 84
Етаж: 1
Етажност: 8
Цена: 66500€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВръбница 1
Квадратура: 84
Етаж: 1
Етажност: 8
Цена: 66500€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛевски В
Квадратура: 84
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 66990€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБанишора
Квадратура: 82
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 68880€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градНадежда 2
Квадратура: 86
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 70290€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градНадежда 2
Квадратура: 85
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 71835€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСвета Троица
Квадратура: 85
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 73900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градНадежда 1
Квадратура: 90
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 74500€