Изгоден

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛевски Г
Квадратура: 80
Етаж: 6
Етажност: 9
Цена: 66000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛюлин 6
Квадратура: 89
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 75760€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЗона Б-5
Квадратура: 73
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 79000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛюлин 6
Квадратура: 95
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 80480€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОбеля 1
Квадратура: 95
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 81000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛюлин 1
Квадратура: 99
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 83900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 108
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 84240€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОбеля 1
Квадратура: 95
Етаж: 4
Етажност: 7
Цена: 85000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 110
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 85800€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБанишора
Квадратура: 110
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 85800€