Продава | Имоти София - ИмотБГ - DMG имоти - продажба на апартаменти и имоти

Продава

ПРЕКРАСЕН ФУНКЦИОНАЛЕН АПАРТАМЕНТ! СТРАХОТНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ!

ЛОКАЦИЯ:  жилището е ситуирано на  спокойно място заобиколено от много зеленина . Изключителна комуникация на метри спирки на градски транспорт и бъдеща метростанция. Отлично изградена инфраструктура. В близост се намират  пощенска станция, детска градина, училище, хипермаркети 'Фантастико' ,' Билла' и 'Лидл'.

СТРОИТЕЛСТВО:...

3-стаен

София-град

110кв.м.

2ет. от 5ет.

118500€

ПЕРФЕКТНО ЗАВЪРШЕН И ОБЗАВЕДЕН! ПАРКОМЯСТО!
ЛОКАЦИЯ:
сградата се намира на ул. 'Дунав' до ул. 'Св. св. Кирил и Методий'. Един от най-подходящите за живеене централни райони. Карето е застроено предимно с красиви къщи от началото на миналия век и нискоетажни сгради, липсва навалицата от хиляди съседи и задръстването от автомобили и движение. На равни разстояния са ул. 'Г. С. Раковски', бул. 'Васил Левски' и бул. 'Сливница...

3-стаен

София-градЦентър - Софияул. Дунав

104кв.м.

1ет. от 5ет.

211000€

АКТ 16! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ! НА 10 МИН. ОТ ИДЕАЛНИЯТ ЦЕНТЪР НА СОФИЯ!

Чистата жилищна площ на апартамента е 57 кв. м. Отоплението в сградата е предвидено на ток. Частна детска площадка.

ЛОКАЦИЯ: в близост до детска градина, училище, множество големи вериги хранителни магазини, спирки на автобуси и тролейбуси. Тихо и спокойно място за живот и същевременно близо до центъра на София, големи...

2-стаен

София-град

68кв.м.

2ет. от 8ет.

65000€

АКТ 16! ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В НАЙ-ЛУКСОЗНАТА НОВА СГРАДА В РАЙОНА! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!

Апартаментът се намира в най-хубавата част на ж. к. Левски 'Г' , в непосредствена близост до спирки на автобуси и тролейбуси, детски градини, училище и бъдеща спирка на Метро. Апартаментът е с площ от 65 кв. м, като чистата жилищна площ е 58 кв. м.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с...

2-стаен

София-градЛевски Г

65кв.м.

3ет. от 9ет.

64990€

СЛЕД ОСНОВЕН РЕМОНТ, ОБЗАВЕДЕН! ПЕРФЕКТНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ! ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!


ЛОКАЦИЯ: жилището се намира на най-доброто и комуникативно място за района,  на еднакво разстояние от тролей  2 и  най-бързата и удобна линия-трамвай  5. Много добре развита инфраструктура.


СТРОИТЕЛСТВО: Монолитна сграда ЕПК с вътрешни тухлени стени от 80-те години, контролиран достьп...

3-стаен

София-градБъкстон

125кв.м.

2ет. от 14ет.

159500€

МНОГО ПРОСТОРЕН, ДВУСТАЕН С ЛЕСНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕУСТРОЙСТВО В ТРИСТАЕН!


ЛОКАЦИЯ: изключително престижно местоположение, в един от най-желаните райони на централна София. Сградата е ситуирана на ул.' Владайска'. На пешеходно разстояние са: 'Руски паметник', ' МВР Болница',' Парк Възраждане' и  много други.


СТРОИТЕЛСТВО: монолитно строителство от 1961 год., с добре...

3-стаен

София-градМедицинска академия

81кв.м.

4ет. от 5ет.

115000€

СТРАХОТНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ! ФУНКЦИОНАЛЕН !ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! 

 ЛОКАЦИЯ:  жилището се намира в  близост до ' Окръжна Болница' най-търсения район за кв.Младост. Много добре развита инфраструктура ,три детски градини и две училища , много добра комуникация на метри спирки на градски транспорт , супермаркети и множество хранителни заведения.

СТРОИТЕЛСТВО: Монолитна сграда ЕПК с...

2-стаен

София-градМладост 1

65кв.м.

15ет. от 15ет.

89500€

РЕГУЛАЦИЯ ДО СЪСЕДНИЯ ИМОТ, ТОК, ВОДА, КАНАЛ! ОТЛИЧНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ ЗА РАЙОНА!

ЛОКАЦИЯ: парцелът 400кв.м се намира на  втора линия централна улица „Искър“ с. Герман; в близост има  училище, детска градина, спирки на автобуси 6, 8 директна връзка с метрото. Застроена отсрещна страна на улицата  предимно с къщи.

ЗАСТРОИТЕЛНИ ПАРАМЕТРИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ: имотът попада в зона Жм (...

Парцел

София-град

400кв.м.

33500€

АКТ 16! ЛУКСОЗНО РЕМОНТИРАН! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!

ЛОКАЦИЯ:  един от най-бързо развиващите се и предпочитани квартали на София, в най-хубавата част на ж.к. Левски 'Г' , в непосредствена близост до спирки на автобуси и тролейбуси, детски градини, училище и бъдеща спирка на Метро и същевременно тихо и спокойно място за живот. Страхотна панорамна гледка! Големи междублокови пространства. Жилището е направено...

2-стаен

София-градЛевски Г

64кв.м.

2ет. от 8ет.

73200€

АКТ 16! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ С МНОЖЕСТВО ПОСТРОЕНИ СГРАДИ! НА 10 МИН. ОТ ИДЕАЛНИЯТ ЦЕНТЪР НА СОФИЯ! Чистата жилищна площ на апартамента е 58 кв.м.  Отоплението в сградата е предвидено да бъде с ток.

ЛОКАЦИЯ: в близост до детска градина, училище, множество големи вериги хранителни магазини, спирки на автобуси и тролейбуси. Тихо и спокойно място за живот и същевременно близо до центъра на София, големи...

2-стаен

София-градЛевски Г

64кв.м.

3ет. от 8ет.

57900€