Сухата река

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 30
Етаж: 1
Етажност: 7
Цена: 28500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 55
Етаж: 6
Етажност: 9
Цена: 63960€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 69
Етаж: 7
Етажност: 9
Цена: 78290€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 110
Етаж: 5
Етажност: 9
Цена: 121120€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 113
Етаж: 6
Етажност: 9
Цена: 129080€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 148
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 145780€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 157
Етаж: 9
Етажност: 9
Цена: 181970€
Продава
Вид на имота: Магазин
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 150
Етаж: 0
Цена: 199000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 390
Етаж: 0
Цена: 199000€