Студентски град

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 54
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 48500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 67
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 54800€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 58
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 63740€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 56
Етаж: 4
Етажност: 9
Цена: 67157€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 87
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 95420€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 97
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 95420€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 123
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 99720€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 108
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 118560€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 108
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 119160€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 93
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 122680€