Слатина | Имоти София - ИмотБГ - DMG имоти - продажба на апартаменти и имоти

Слатина

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСлатина
Квадратура: 65
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 72999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСлатина
Квадратура: 109
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 113000€