Павлово | Имоти София - ИмотБГ - DMG имоти - продажба на апартаменти и имоти

Павлово

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градПавлово
Квадратура: 74
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 74500€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градПавлово
Квадратура: 123
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 129900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градПавлово
Квадратура: 133
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 152500€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градПавлово
Квадратура: 140
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 199000€