Гео Милев | Имоти София - ИмотБГ - DMG имоти - продажба на апартаменти и имоти

Гео Милев

Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение София-градГео Милев
Квадратура: 109
Етаж: 10
Етажност: 10
Цена: 145000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГео Милев
Квадратура: 120
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 146300€